POZVÁNKA na XX. ročník memoriálu Vlada Sabola BEH HS

Horská služba Kremnické vrchy srdečne pozýva všetkých nadšencov behania po lese, turistov, lyžiarov, bežcov, milovníkov Kremnických vrchov a priateľov Horskej služby, na XX. ročník Memoriálu Vlada Sabola, ktorý sa uskutoční v sobotu 4. októbra 2014 na chate Hostinec v Kremnických vrchoch so štartom o 11:00 h. Organizátor: Horská služba Kremnické vrchy, Dátum konania: sobota 4.10.2014, Miesto konania: Chata Hostinec, Kremnické vrchy, Štartovné: 0.- € na osobu, Kategórie: M1 – muži do 35 rokov Z1 – ženy do 35 rokov M2 – muži 36 – 50 rokov Z2 – ženy nad 35 rokov M3 – muži 51 – 99 rokov, Prihlášky prezentácia: na mieste štartu pretekov, hodina pred štartom. Štart: o 11:00 hod., hromadný, pred chatou Hostinec, Cieľ: ako komu vydá :-), väčšinou pred Hostincom… Trať: 11.5 km, Hostinec – Tri kríže – Velestúr – Zlatá studňa – Lopúchov vrch – Králické sedlo – okolo prístrešku EU dole po zelenej turistickej značke na Južnú zvážnicu Zolova chata – Hostinec (V prípade nepriaznivých poveternostných podmienok si usporiadateľ vyhradzuje právo upraviť trať.)
Ceny: Podľa možností sponzorov, Doprava: Individuálne, autá ktoré by chceli ísť na Zolovu chatu treba nahlásiť do piatku 3.10.2014 do 12,00 hod. Liborovi Schmidtovi, 0903 385 585, (oznam na Mestské lesy Kremnica), alebo pravidelnou linkou SAD z Kremnice o 8:00 hod. na Skalku. Občerstvenie: možno si zakúpiť niečo na Hostinci, Poistenie: Všetci účastníci štartujú na vlastnú zodpovednosť a sú povinní zabezpečiť si individuálne zdravotné poistenie. Organizátor nepreberá zodpovednosť za škody na majetku, alebo na zdraví súvisiace s účasťou na pretekoch, alebo cestou a pobytom v mieste ich konania.
Zdravotné zabezpečenie: Horská služba Kremnické vrchy, Úprimne sa tešíme, že prídete. Noro Švanda – predseda oblasti HS Kremnické vrchy